Esiintyminen

Linnanmäen sirkuskoulun esiintyväryhmä keikkailee vuosittain lukuisissa tapahtumissa ja yksityistilaisuuksissa ympäri pääkaupunkiseutua. Näkyvimpiä esitystapahtumia kannatusyhdistyksen historiassa on ollut mm. Helsingissä järjestetyt jääkiekon MM-kisat vuonna 2004, Euroviisut 2007, Elämän Kevät -konserttiesiintyminen yhdessä mm. Robinin kanssa 2013, joka kesäiset esitykset Linnanmäen Huvipuistossa sekä lukuisat vierailut televisiomainoksissa ja – ohjelmissa. Esiintyvät tekevät n. 15 isompaa keikkaa vuodessa, omien näytösten lisäksi.

Esitykset muokataan esiintymistilan sekä –tilaisuuden vaatimusten mukaisesti. Nuoressa esiintyjäkaartissa on taitavia akrobaatteja, jonglöörejä, yksipyöräilijöitä ja taikureita. Keikalle voi tilata joko musiikkiin koreografioituja lavanumeroita tai yleisön joukossa kierteleviä taitohahmoja, kuten korkeilla puujaloilla käveleviä esiintyjiä, yksipyöräilijöitä tai close-up -temppuja tekeviä taikureita.

show2

Lavashow’t Lavanumerot ovat musiikkiin koreografioituja n. 5 minuutin mittaisia sirkusnumeroita eri sirkuslajeista. Lavanumeroista voi koostaa tilaisuuteen sopivan esityskokonaisuuden tilan puitteet huomioon ottaen.

IMG_2954

Taitohahmot Yleisön joukossa kiertelevät hahmot kuljeskelevat ihmisten seassa tekemässä temppuja tai esimerkiksi toivottamassa tilaisuuteen tulijoita tervetulleiksi. Näitä hahmoja voivat olla esim. korkeilla puu
jaloilla taiteilevat jättiläiset, yksipyöräilijät, jonglöörit, sekä lähitaikuutta tekevät taikurit.

IMG_0868 (1)Työpajat Opetustyöpajoissa lapsille ja muille tapahtumaan osallistuville opetetaan sirkustemppuja. Työpajoja voi olla eri mittaisia ja ne räätälöidään tilaisuuden mukaan.

NorskaPlanssitSirkuskokonaisuus (30-90 minuuttia) Sirkuskoulun esiintyväryhmä harjoittelee joka vuosi vaativan esiintymiskokonaisuuden. Näytös koostuu taitavista ja hiotuista ohjelmanumeroista, jotka nivoutuvat toisiinsa tarinan tai teeman keinoin. Näytökset on suunnattu suurelle yleisölle, jonka lisäksi tarhalaisille ja koululaisille järjestetään erityisiä päivänäytöksiä.

Kaikki esiintymistulot käytetään harrastustoiminnan kehittämiseen, pukuihin, välineisiin, vieraileviin ohjaajiin ja opintomatkoihin.