SIRKUSTILA ETSINNÄSSÄ!

Yhteistyöllä tilat Sirkuskoululle

Lintsin Sirkuskoulussa on oppilaita jo 550 ja viikoittaisia käyntikertoja koululle on reilu 1000. Unelmien tila on noin 600 m2. Harjoittelusalin minimikorkeustarve on noin 7 metriä, jotta lapset ja nuoret pääsevät kunnolla killumaan trapetsilla. Luonnollisesti tarvitsemme WC-, suihku-, puvustus- ja aulatilaa ja pikkuisen konttorinkin.

Haaveena on saada tila tai löytää yhteisö, jossa myös esiintyminen on mahdollista ja kätevästi toteutettavissa. Sirkus on lapsille monipuolinen harrastus. Tiiviissä ryhmätyössä osallistutaan ja tuetaan toisia. Sosiaalinen vuorovaikutus, peräänantamaton harjoittelu, fyysinen liikunta ja esiintyminen vahvistavat lasten itsetuntoa ja rohkeutta. Ystävyys jatkuu usein elinikäisenä. Olemme avoimia ja kiinnostuneita yhteistyöstä muiden toimijoiden kanssa. Esimerkiksi koulun kanssa toteutettava iltapäivätoiminta on ollut hyvin hedelmällistä. Kuten aina, olemme valmiit tekemään paljon johdonmukaista ja eteenpäin vievää työtä tämän tavoitteen toteuttamiseksi.

Hyvät lasten ja nuorten ystävät, onko ideoita ja rohkeita ehdotuksia? Otamme kaikki ilolla vastaan. Sirpa Kuusela tekee kartoitukset.

Sirpa Kuusela
projektipelle, tila-asiat