Tue toimintaa

KANNATUSJÄSENYYS

Kannatusjäsenyys (50 €) tilille:

Linnanmäen sirkuskoulun kannatusyhdistys ry FI14 1239 3000 6051 42
Viestikenttään: KANNATUSJÄSENYYS
Näin tuet tärkeää ennaltaehkäisevää lapsi- ja nuorisotyötä.

Helsinkiläiset YRITYS-/YHTEISÖkannatusjäsenet (150 €) ja yksityiset lahjoittajat! Sirkuskoulu kerää vuositasolla 5000 euron kannatusjäsenyyspottia sirkuskoulun vapaaoppilastoimintaan. Maksamalla vapaavalintaisen kannatusmaksun tuet vähävaraisten lasten harrastusta. Ota yhteyttä!

Vapaaoppilaspaikkoja/maksuhelpotusta myönnetään  taloudellisin perustein.

SPONSORIT

Sirkuskoulun edustusryhmä tekee vuodessa ainakin yhden ulkomaanmatkan. Etsimme kumppaneita tukemaan kansainvälisiä hankkeitamme. Suomalainen nuorisosirkus on laadukasta ja maailmanlaajuisesti tunnettua.

Lintsin Sirkus ensimmäisenä suomalaisjoukkueena hyppynarun MM-kisoissa

Linnanmäen sirkuskoulu eli kansainväliseltä nimeltään Lintsin Sirkus osallistui ensimmäisenä suomalaisena ryhmänä hyppynarun maailmanmestaruuskisoihin. MM-kisat järjesttiin World Jump Rope Federation (WJRF) 4. – 8. heinäkuuta 2019 Oslofjordissa, Norjassa.

Hyppynarun maailmanmestaruuskilpailujen historia ulottuu 90-luvun alkuun, mutta Suomi on kymmenien osallistujamaiden joukossa ensi kerran kuluvana vuonna.

Suomessa eri hyppynarulajeja on totuttu näkemään sirkuskouluissa ja voimistelussa.

Lintsin Sirkuksen oppilaat ohjaajineen osallistuivat ensimmäisen kerran kansainväliselle hyppynaruleirille elokuussa 2018. MM-kisoihin lähti neljän nuoren naisen tiimi: Venla Holopainen, Usva Rajala, Tekla Seppälä ja Sini Torasvirta sekä ohjaajat Kimmo Hietanen ja Maiju Mustonen. Joukkue osallistui useampaan kilpasarjaan sekä tutustui toimitsijan rooleihin kisa-avustajina. Tiimi menestyi paremmin kuin kukaan osasi ensikertalaisilta odottaa! Onnea!

Tiimiä 2019 tukivat: