Opettajat

Kokopäiväiset opettajat

Maiju MustonenYhdistyksen perustajajäsen, toiminnanjohtaja ja päätoiminen sirkusohjaaja. Sorin sirkuksen kasvatti eli nuorisosirkuslainen. Opettanut 15-vuotiaasta sirkuskouluissa.

Niina Rinta-Opas – Yhdistyksen perustajajäsen. Valmistunut sirkusopettajaksi Turusta. Sirkuskoulun tenava- ja ipvastaava. Erikoisalaa: ilmaisu ja klovneria.

Teemu Öhman – Pitkään Lintsillä opettanut ammattilaisartisti, jonglööri ja akrobaatti.


Kimmo Hietanen – Todellinen moniosaaja. Ammattilainen nuoralla, pyörällä, ilmassa, hyppynarussa.

Iida Kurki – Lintsiläinen vuodesta -98. Opettaa akrobatiaa myös yhteistyössä Puistolan Urheilijoilla,

Tuntiopettajat

Lionel LejeuneOn ollut kehittämässä suomalaista nuorisosirkustoimintaa iät ja ajat. Yksi maamme halutuimmista opettajista. Lahdessa Salpauksessa sirkusammattilinjan pääopettaja. Palkittu sirkuspedagogi.

Ben Elf– Ammattitaikuri. Pitkän linjan lintsiläisopettaja. Myös kuvausalalla.

Venla Takkinen – Lahden Salpauksesta valmistunut sirkusammattilainen. Toimii myös sirkuskoulun puvustajana.

Jori ”El Hori” Reunanen – Turun Taideakatemialta valmistunut akrobaatti ja jonglööri. Todellinen jokapaikan höylä, jolta luonnistuu lajin kuin lajin opetus. Cluncer Circus -ryhmän perustajajäsen.

Iitu Sipilä – Lahden Salpauksesta ja Alankomaiden Acapa- yliopistosta valmistunut vanha Lintsiläinen. Perustajajäsen Sisus Sirkuksessa.

Inari Pölkki – Turun Taideakatemialta valmistunut ilma-akrobaatti ja tasapainoilija. Opettaa myös Pukinmäen sirkuskoulussa.

Gody Otieno – Huikea ja mukaansa tempaava tanssiopettaja  Danceteam Internationalilta. Opiskellut tanssia ja didaktiikkaa useissa maissa mm. Keniassa, Tansaniassa ja Hollannissa. Tanssityyleinä mm. afro-house, afrobeat, African traditional, afro contemporary, funk/hip hop, contemporary ja house.

Apuopettajat