Yhdistys

Linnanmäen sirkuskoulu on Suomen toiseksi vanhin nuorisosirkus. Se on perustettu vuonna 1981. Kaksikymmentä vuotta myöhemmin Lasten Päivän Säätiö luopui sirkuskoulun vetovastuusta. Perustettiin Linnanmäen sirkuskoulun kannatusyhdistys ry, joka aloitti virallisesti toimintansa syksyllä 2002 ja jatkoi täten sirkuskoulun pyörittämistä. Linnanmäen sirkuskoulussa on ehtinyt vuosien saatossa olla mukana monia nykyisin omilla aloillaan hyvinkin menestyneitä suomalaisia, kuten Iiro Seppänen, Mika Häkkinen, Jaakko Saariluoma, Cia Canger ja Juha Kurvinen.

Linnanmäen sirkuskouluun ovat kaikki tervetulleita taitoihin, taustoihin tai esimerkiksi varallisuuteen katsomatta. Tämän hetkistä harrastustoimintaa rahoitetaan lukukausimaksuilla, esiintymisillä ja avustuksilla. Yhdistys pyrkii kehittämään toimintaa tukevaa aktiivista vanhempainrinkiä.

Hallitus muodostuu sirkuskoulun oppilaiden vanhemmista. Hallitukseen kuuluu neljä varsinaista jäsentä ja kaksi varajäsentä. Hallitus nimeää kannatusyhdistyksen toiminnanjohtajan.

Linnanmäen sirkuskoulu kuuluu Suomen nuorisosirkusliittoon ja on vakiinnuttanut paikkansa Suomen nuorisosirkustoiminnassa. Toimikautensa ajan se on nostanut lajin suosiota pääkaupunkiseudulla.