Opetus

Opetus tapahtuu osoitteessa: Paraistentie 3, Helsinki (Ruskeasuo)

Alasali: akrobatia, jongleeraus, tasapaino, tenava, ilma-akrobatia ym. -tunnit

Eurytmia-sali (yläkerta): tanssi

Luokkatila (yläkerta): taikuus

Sirkustaiteen opetusideologia Linnanmäen sirkuskoulussa:

RonjaKärpänen

1) Sirkustaiteen ja -tekniikan harjoittelu edistää lasten ja nuorten vuorovaikutustaitoja ja sosiaalista kanssakäymistä.

2) Sirkuskoulussa oman kehon ja mielen tuntemus sekä suhtautuminen monimuotoiseen todellisuuteen kehittyvät.

3) Sirkusharrastus tukee tasa-arvoa ja jokaisen yksilön huomioon ottamista yhteisössä.

Linnanmäen Sirkuskoulu tunnetaan kaikkialla lämminhenkisenä harrastuspaikkana taitoihin tai taustoihin katsomatta. Sen tavoitteena on antaa monipuolista ja ammattitaitoista sirkustaiteen opetusta. Harrastamaan pääsevät kaikki ilmoittautumisjärjestyksessä, mikäli ryhmissä on tilaa. Opetuksessa halutaan huomioida lasten omat yksilölliset tavoitteet ja motivaatiotaso. Harrastajien sirkustuntemusta  pyritään lisäämään vierailemalla erilaisissa tapahtumissa ja esityksissä. Tavoitteena on syventää oppilaiden kiinnostusta omaan harrastukseensa. Opettajat ovat pitkän linjan lintsiläisiä ja oman alansa ammattilaisia.